Dobro došli!

Vila Filip-Jakov nalazi se u preljepom dalmatinskom gradiću Sv. Filip i Jakov. Sv. Filip i Jakov je omiljeno turističko odredište radi prekrasnih plaža, prirodnih ljepota i obilja gastronomske ponude, te turističke ponude poput  ronjenja, jedrenja, rent-a boat, vožnje polupodmornicom,  odbojke na pijesku, tenisa, vaterpola, biciklizma i pješačenja. Sv. Filip i Jakov nalazi se samo 5 km od Biograda na moru i 25 km od Zadra. Okružen je mnogim prirodnim ljepotama poput NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica, PP Vransko jezero, PP Telašcica koje svakako morate posjetiti.
  Kuća za odmor nalazi se u samom centru Sv. Filip i Jakova i udaljena je svega 100 m od mora i 200 m od glavne plaže. Prekoputa kuće nalazi se kino i 2 veća dućana, a restorani su na 100 m udaljenosti kao i ambulanta i ljekarna, postoji i dobra prometna povezanost sa okolnim gradovima.
  Kuća se sastoji od 4 spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i ostave, kupaonice sa WC i WC. Sve spavaće sobe imaju klimu, a na raspolaganju je satelitska TV i DVD.  Parking je osiguran za naše drage goste, kao i roštilj za dobru zabavu i ugodan boravak.
  Kuća je kompletno renovirana 2009. godine i opremljena je tako da Vama, dragi gosti, pruži sav komfor kojeg ste navikli i kod kuće.
  Uz želje da Vam boravak bude što lijepši i ugodniji, želim Vam srdačnu dobrodošlicu!

Rebeka Tratnik